Ew.a* Administratorė
Pranešimų skaičius : 129 Join date : 2009-04-05 Age : 29 Miestas : Alytus
| Temos pavadinimas: Ew.a* Pir. 04 06, 2009 12:53 am | |
| Hajų! Mano vardas Evelina, bet mane taip vadina tik tėvai. Draugams ir pažįstamiems esu tiesiog Eva, o kartais ir Evutė. Man 13 metų, bet jau labai greit (balandžio 16) bus 14. Gyvenu Alytuje - nedideliame Dzūkijos mieste, kuriame niekada nebūna mašinų kamščių. Vat dar papasakosiu apie savo charakterį ir pomėgius. Žodžiu esu šiek tiek užsispyrusi, nemėgstu nusileisti, visada tiesą išrėžiu tiesiai į akis, kad ir kokia ji skaudi būtų... Labai neapkenčiu melagių ir pagyrūnų. Jie mane siutina. Užtat labai myliu įvairius gyvūnėlius. (Tik vorų ir sliekų labai bijau). Labiausiai mėgstu: šokoladą, muziką, ledus, apelsinų sultis, pieno kokteilį, telefonus, draugus, vakarėlius, anekdotus, kompiuterį, televizorių, filmus, anglų kalbos mokytoją, atostogas, vasarą, kalėdas, naujus metus, parduotuves, italiją, egiptą, kačiukus, kavą, miegą, šokius, šnekėti ne į temą ir t.t. Labiausiai nekenčiu: žalios arbatos, ananasų, pieno, operos dainininkų, rusų mokytojos, dainavimo, bandelių, mėsos, antano, rudos spalvos, kirmėlių, mokyklos, piešimo, savo gimtadienių ir t.t. Vat jau nebežinau ką dar parašyt. Žodžiu jai dar ką nors sugalvosiu - papildysiu, o dabar klauskit.
| |
|